A TrustPort kiadta a 2012-es új generációs antivírus csomagját!

 

Az új verziók magasabb szintű biztonságot jelentenek

 

Brno, 2011. július 13. – a személyi számítógépek védelmét szolgáló TrustPort biztonsági szoftver egy vadonatúj verzióval lép piacra. A már megszokottan nagyszerű vírus védelem, spamszűrés, tűzfalvédelem, szülői felügyelet, és más biztonsági eszközök mellett számos egyéb hasznos funkció kerül bevezetésre. Ezek közé tartozik a potenciálisan veszélyes alkalmazások tevékenységének felügyelése, valamint a kiválasztott média és mappák hozzáférésének ellenőrzése.

 

Az antivírus szoftver új generációja három olyan terméket tartalmaz, melyek használatát hordozható, illetve asztali számítógépekre tervezték, otthon és az irodában egyaránt. TrustPort Antivírus 2012 megvédi a fájlszervereket a vírusoktól és más rosszindulatú programoktól, mialatt folyamatosan felügyeli a telepített alkalmazásokat, és hatékonyan megállítja a gyanús tevékenységeket. Ezen célból adtak hozzá a termékhez egy új funkciót, az Application Inspector-t .

 

Egy másik termék a TrustPort Internet Security 2012, mely a fent említett funkciók mellett biztosítja az e-mailek vírus- és spamszűrését, weboldalak, illetve az internetről töltődő fájlok ellenőrzését, valamint a bejövő és kimenő tűzfal kapcsolatok vizsgálatát. A Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Mozilla Thunderbird levelezőkliensekhez tartozó beépülő modulok kiegészültek egy, a Bat nevű alkalmazáshoz tartozóval is. A szülői védelem a program hagyományos része.

 

A nagyobb igényekkel rendelkező felhasználóknak tervezték a TrustPort Total Protection 2012 terméket. Magában foglalja az előző két termék funkcióit, valamint olyan eszközöket, melyek védelmet biztosítanak személyes adatok ellopása, és az ezekkel való visszaélés ellen. Lehetővé teszi a fájlok és mappák kétirányú titkosítását, és a nem használt, érzékeny adatok biztonságos törlését Új funkció, mellyel felhasználónként szabályozható mappák hozzáférési jogosultága, és ehhez hasonlóan egy felhasználó kezelheti a hozzáférést a különböző tároló eszközökhöz. A biztonság még nagyobbá válik a cserélhető adathordozók és automatikus indításuk kezelésével.

 

„A termékek új generációja a biztonság magasabb szintjét hozza el online munka és játék közben”, nyilatkozza Marcela Parolkova, a TrustPort értékesítési osztályának vezetője. „Nem csak a vírusfertőzések ellen nyújt tökéletes védelmet, hanem személyes adatait is teljes körűen védi. Biztosak vagyunk abban, hogy az új termék nagy érdeklődést fog kiváltani mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók körében. „