Kifogástalan vírusészlelés? A TrustPort a megfelelő út!

A TrustPort Antivirus 2012 élen végzett a legfrisebb Virus Bulletin összehasonlításon.

Brno, 2011. augusztus 24. – az előző évek sikersorozatát folytatva ismét bebizonyosodott, hogy a TrustPort Antivirus a világon a legjobb vírusfelismeréssel rendelkezik. A legújabb Virus Bulletin összehasonlításban ismételten lenyűgöző eredményeket produkált, ezáltal még előrébb tolva a vírusfelismerést a mágikus zéró tolerancia határa felé. Mind a reaktív módszerek, mind a proaktív technikák hozzájárultak ehhez a kiemelkedő pozícióhoz.

 
Az összehasonlítás olyan tesztekből állt, melyekkel a valósidejű és igény szerinti víruskeresést, az adatátviteli sebességet, archívum átvizsgálásának képességét, a rendszer erőforrásainak felhasználását, a reaktív és proaktív víruskeresést és továbbiakat vizsgáltak. Megtartva az ésszerű víruskeresési sebességet, a TrustPort kitűnt az összes típusú víruskereső közül.
 
A TrustPort Antivirus megállította a wild-list vírusok 100 %-át, a férgek 99,9 %-át, a trójai vírusoknak szintén a 99,9 %-át a manuálisan indított víruskeresés során. Egyetlen téves riasztást sem jelentett a szoftver. A valósidejű víruskeresés teszten a TrustPort Antivirus a wild-list vírusok 100 %-át, a férgek 99,69 %-át, és a trójai vírusok 98,88 %-át. Ezek az eredmények mutatják a technológia minőségét, amely több víruskereső motoron alapul, és a legjobb teljesítményre lett optimalizálva.
 
A Virus Bulletin reaktív és proaktív tesztelési technikájának rendkívül hasznos az információs értéke. Mind a hagyományos vírusmintákon alapuló ellenőrzést, mind a proaktív észlelési módszereket vizsgálja, átfogóbb képet adva így az szoftver teljesítményről. A legmagasabb átlagos vírusészlelés ismételten a TrustPort Antivirust illeti, hiszen 96,74 %- os vírusészlelési aránnyal legyőzte a többi terméket. Átlagos reaktív vírusészlelése a 99,61 %-ot is elérte.
 
„Ilyen kiemelkedő eredményeket vártam – jegyezte meg Marcela Parolkova, a TrustPort értékesítési igazgatója. „A legújabb termékverziónkat terjesztettük elő ezekhez az összehasonlító tesztekhez, és biztosak voltunk abban, hogy kitűnő teljesítményt láthatunk majd.” Ugyanakkor megkérte a termék felhasználóit, hogy mondják el véleményüket az új verzióról. „Mindenkinek hálásak vagyunk, akik értékelik és használják a szoftverünket, akik segítenek nekünk a termékek fejlesztésében tapasztalataik és véleményük megosztásával. A haladásnak mindig teret adunk.”