Játékosok segítenek a TrustPortnak "megmenteni a világot"

 

Brno, 2011. szeptember 7. – A TrustPort lehetőséget nyújt az otthoni felhasználóknak a TrustPort Total Protection 2012 fizetett verziójának ingyenes megszerzésére. A kampány csak korlátolt ideig tart, és egy lenyűgöző rejtjelfejtő játék társul hozzá (www.trustport.com/ game), amely angol nyelven érhető el. Bárki, aki szeretne 1 éves ingyenes antivírus szoftver licenct, meg kell, hogy fejtsen egy titkosírást, majd dekódolnia kell az elrejtett üzeneteket és máris 1 éves TrustPort Total Protection védelemmel valamint értékes nyereményekkel gazdagodhat.
 
„El fogjuk pusztítani a földet… 2012 a pusztítás éve,  és egyre
közeleg. A civilizáció vége közeledik! Tudnunk kell a TrustPort-ról! Ők meg akarják menteni a világot. El kell őket pusztítanunk az összes létező kártékony kódunk segítségével!”
Ezzel kezdődik a játék. A játékosokat arra invitálják, hogy segítsenek a TrustPort PC szakértőknek megfejteni a titkosított üzeneteket, amelyeket a világűrből hallgattak le. A TrustPort meg kívánja különböztetni magát versenytársaitól, nem csak minőségi termékeivel, hanem rajongói iránti szokatlan és lenyűgöző hozzáállásával.
 
„Tisztában vagyunk azzal, hogy termékeink népszerűkké váltak az elmúlt évben, köszönhetően a független tesztelő laboratóriumokban elért eredményeinknek. Szoftverünk vírusészlelési képessége első osztályú. Így hát az ötlet, hogy ingyenessé tegyük termékünket, csupán idő kérdése volt. Ennek ellenére mi nem akarunk versenytársaink irányába elmenni, mi még többet akarunk ingyen ajánlani. Azok az otthoni felhasználók, akik megfelelnek a kívánt feltételeknek, a TrustPort Total Protection fizetős termékünk egy teljes, 1 éves licencét szerezheti meg ingyen”, nyilatkozta Lucie Grohova, a TrustPort kereskedelmi igazgatója.
 
10 indok, hogy lecserélje jelenlegi antivírus szoftverét a TrustPort Total Protection 2012-re:
 
•Többmotoros víruskeresési technológia – a legjobb vírusészlelés, független tesztek
szerint.
 
•Hordozható vírusirtó eszköz létrehozása (USB flash disk)
 
•Alkalmazás ellenőr – kifinomult alkalmazás vizsgálatok sandbox szinten ellenőrizve az alkalmazás viselkedését, valamint védelem a jogosulatlan hozzáférés, és az operációs rendszer védett részeinek módosítása ellen.
 
•Eszköz biztonsági modul – hatékony eszköz a csatlakoztatható meghajtókhoz való hozzáférés kezeléséhez. Felkínálja a felhasználó hozzáférésének engedélyezését vagy tiltását eszközökhöz, mint például az USB, CD/DVD, Bluetooth, Smart kártyák, iPod, FireWire, memóriakártya olvasók, és egyéb multimédiás tárolóeszközök.
 
•Automatikus futtatás védelem – opció a lecsatolható eszközök automatikus elindításának kikapcsolására. Engedélyezi vagy letiltja a védelmet a lecsatolható eszközök automatikus elindítása ellen.
 
•Virtuális titkosított meghajtók kezelése
 
•Titkosított archívumok készítése
 
•Biztonságos adatmegsemmisítés
 
•Rendszer visszaállítási lemez készítésének lehetősége
 
•Szülői felügyelet modul