TrustPort Mexico - Ingram Micro Mexico megállapodás

 

 

Mexikó, 2012. Január 9. – A TrustPort mexikói regionális irodája sikeres megállapodást kötött az Ingram Micro Mexico-val. A TrustPort fontos célpiacának tekint több a Dél-Amerikai országot, ennek köszönhető, hogy a TrustPort termékek már elérhetőek Portugál nyelven is.
 
TrustPort Mexico az egyik első TrustPort regionális iroda, amely sikeresen képviseli a TrustPort termékeket a régióban. „Már a kezdetektől biztosak voltunk abban, hogy figyelmet kell szentelnünk a fontos disztribútorunknak,” nyilatkozta Eduardo Ellerbraker, a TrustPort regionális menedzsere „egy ilyen nagy disztribútornak a portfóliójába illeszteni egy új terméket nem egyszerű feladat, de sikerült végig vinnünk.”
 
Az Ingram Micro közel 30 éve tevékenykedik a technológiai szektorban disztribútorként. Figyelemmel kísérve azokat a technológiákat, amelyek komoly hatással lehetnek az iparágra, valamint folyamatosan keresve azokat a viszonteladókat, akik magas szinten és minőségben, a helyi igényeknek megfelelően tudják ellátni az értékesítési feladatokat. A TrustPort programokat mint a legújabb és komoly potenciállal rendelkező terméket választották ki.
 
„Nagyon vártuk már a megállapodást,” nyilatkozott Vladislav Nemec a TrustPort ügyvezető igazgatója. „A nagy disztribútorok igen körültekintően választják meg azt, hogy mely termékek lehetnek a legjövedelmezőbbek számukra. Az a tény, hogy a termékek bekerültek a portfólióba egy újabb jelzés a piacnak a szoftvereink magas versenyképességéről.”
 
Az Ingram Micro a TrustPort Antivírus, TrustPort Internet Security és TrustPort Total Protection megoldásokat értékesíti. A hordozható USB Antivírus program, amely flash meghajtók, memória kártyák és egyéb hordozható médiák védelmét szolgálja szintén része a portfóliónak.
 
„Hiszünk benne, hogy ez a lépés újabb lehetőségeket nyit további országokban,” kommentálta a hírt Marcela Parolkova a TrustPort értékesítési igazgatója. „Ha az eladások jól alakulnak, akkor az Ingram Micro helyi értékesítési üzletága jó referenciával szolgálhat a többi lokális üzletágnak.” A TrustPort világszerte helyi viszonteladókon keresztül értékesíti termékeit. Az Ingram Micro-val aláírt szerződés jelentősen kibővíti az értékesítési hálózatunkat.