Megújult TrustPort Management

A TrustPort kiadta a kibővített funkciókkal rendelkező Központi Management programját

Brno, 2012. március 21. – A TrustPort mai nappal bejelentette legújabb Management programjának megjelenését, amely lehetővé teszi termékei központi adminisztrációját. A TrustPort Management lehetővé teszi a szoftverek távoli telepítését és konfigurációját kis-és nagyméretű hálózatokban egyaránt. A rendszergazdák munkáját figyelmeztetésekkel, jelentésekkel, statisztikákkal segíti, hogy tökéletes végponti védelmet biztosíthassanak a vállalati hálózatnak.

„Biztosak vagyunk benne, hogy az új TrutstPort Management könnyebbé teszi a rendszergazdák életét. Hasznos fejlesztés nem csak a statisztikai modul, hanem az automatikus frissítési csomag is. Létrehoztunk továbbá egy futtatható csomagot, mellyel gyorsan és egyszerűen frissíthető a teljes hálózat. Mindent összevetve, a TrustPort Management frissítése egy szervezettebb és szebb grafikai felületet hoz magával, valamint jelentős teljesítmény növekedést minden TrustPort Security Elements alkalmazásban.” – mondta Pavel Mrnustik, a TrustPort ügyvezető igazgatója.

A szoftver magját újratervezték, amely jelentős teljesítménynövekedést hozott. Szoftveres rendszerek működtetése során nem lehet kizárni egy esetleges rendszerösszeomlást, azonban az új program automatikusan gondoskodik a lefagyott TrustPort Management által nyújtott szolgáltatások helyreállításáról és a normál működésről. A központi felügyelet webes felületen keresztül lehetővé teszi, hogy a számítógéphez bármilyen hálózaton vagy interneten keresztül hozzá lehessen férni és tetszőleges számú rendszergazdai fiókot illetve auditori profilt lehessen beállítani.

A mobil eszközök- - laptopok, táblagépek, stb - használata folyamatosan nő, így a felhasználók gépeiket már nem csak munkahelyükön, hanem otthonaikban is egyre gyakrabban használják munkavégzés céljából. A TrustPort Management új verziója lehetővé teszi az ilyen "mobil számítógépek" automatikus naplóvezetését a menedzsmentszerverre, nem számít, hogy a számítógép honnan csatlakozik az Internetre.

„A TrustPort Management új verziójának használata alapvetően könnyebb és sokkal hatásosabb legyen szó asztali vagy mobil számítógépekről. Tervezzük továbbá a Net Gateway újabb verzióját is, mely megfelel a legmagasabb követelményeknek, a közepes és nagy vállalatok igényeinek is.” – mondta Marcela Parolkova, a TrustPort értékesítési igazgatója.