eBolt

 

Licenc

Termékcsomag

 • 1, 3 vagy 6 számítógépre
 • 1 évig érvényes
 • Otthoni felhasználóknak ill. kisvállalkozásoknak
 • Elérhető az e-boltunkon keresztül

Multi licenc

 • Több mint 10 számítógépre
 • 1 vagy 2 évig érvényes
 • Közép-nagyvállalkozásoknak

E-Shop

 

Teljesen professzionális megközelítés

 

 • Vásárlása után e-mailen ingyenes technikai segítséget kap tőlünk, amely (Közép-európai idő szerint) hétköznapokon 8 és 16 óra között működik. Ezen felül az Interneten rendszeresen elküldjük Önnek a szoftver frissítéseket.
 • Minden vásárláshoz jár feltétel nélküli, 30-napos pénzvisszatérítési garancia.
 • A vásárláskor vagy regisztrációnál megadott személyes információkat az Ön előzetes beleegyezése nélkül, nem adjuk ki harmadik fél részére.

Egyedi árajánlat:
ertekesites@trustporthungary.hu

Ügyfélszolgálat:
+36 1 360 7054
+36 70 544 6355
(hétfőtől csütörtökig 10-16,
péntek 10-14 között)


Skype Me™!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

I. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) szabályozzák a kapcsolatot a vásárló és az eladó között a szoftver, valamint a szolgáltatások a TrustPort Company a. s. (a továbbiakban: Szolgáltató) és az ügyfelei (a továbbiakban: Kedvezményezettek) között történő értékesítése során.

 

II. Cégadatok

Székhely és postacím:

TrustPort, a.s.
Holandská 878/2
639 00 Brno
Czech Republic

Tel.: 541 235 466

Regisztrációs szám: 28277066
Adószám: CZ2827706

 

III. Fizetési módok

 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
 • Csekk

 

IV. Árpolitika

Az árak és a feltételek minden Kedvezményezett esetében egyedileg kerülnek meghatározásra. Az árakat és a feltételeket az értékesítés nagysága, valamint a Kedvezményezett típusa határozza meg. Minden ár szerződéses módon kerül meghatározásra.. Az eladási árat a Szolgáltatót 30 napig köti. Az ettől történő eltérés csak deviza árfolyam változás, vagy a gyártónál felmerülő előzetesen nem várt változás esetén lehetséges. Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t, kivéve, ha az külön megjelölésre kerül.

 

V. Szerződéses kapcsolat

A szerződéses kapcsolat a licenc tanúsítványban vagy a szerződésben szereplő időszakra terjed ki, és a licencszám magában foglalja a program használatának, valamint az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások – úgymint technikai segítségnyújtás - igénybevételének a jogát.

 

VI. Szállítási határidő

A megrendelés a szolgáltató által küldött megrendelés visszaigazolásával válik elfogadottá. Ezzel egyidejűleg kap a kedvezményezett információt a kézbesítés dátumáról, valamint az ár megerősítéséről.

 

VII. A Kedvezményezettek jogai és kötelezettségei

A Kedvezményezettek:

 • nem telepíthetik a programot több számítógépre, mint ahány licencszámot vásároltak
 • nem készíthetnek a biztonsági mentésen túlmenően másolatot a termékekről
 • nem kölcsönözhetik, nem adhatják bérbe, illetve nem értékesíthetik a terméket harmadik feleknek vagy természetes személyeknek
 • semmilyen módon nem módosíthatják a program belső szerkezetét, nem fordíthatják le más programra vagy más nemzeti nyelvre, nem illeszthetik be más szoftverbe és nem értékesíthetik újra ebben a formában
 • nem távolíthatják el, illetve nem módosíthatják a szerző jogokra, illetve a védjegyre utaló hivatkozásokat

A kedvezményezett hozzájárul nevének referenciaként történő közzétételéhez ajánlatokban, versenyeken, reklámcélú kiadványokban, valamint más szolgáltatói anyagokban.

 

VIII. A Szolgáltatónak az adásvételi szerződéstől történő elállásnak joga, az árak megváltoztatásának joga

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelést vagy annak egy részét törölje a következő esetekben:

 • a terméket nem gyártják tovább
 • a gyártó jelentős mértékben megváltoztatja az árat

Ezekben az esetekben a vevővel azonnal felveszik a kapcsolatot és megállapodnak a következő lépésekben. Ha vevő a vételár egy részét vagy teljes összegét kifizette, ez az összeg visszautalásra kerül a lehető legrövidebb idő alatt a saját bankszámlájára vagy címére.

A Szolgáltató fenntartja magának az árak megváltoztatásának jogát. Az aktuális árak a kedvezményezett által megerősítésre kerülnek a megrendelés visszaigazolásnak idején. Ha az ár magasabb, mint a megrendelésben szereplő alkalmazott ár, a szállító azonnal tájékoztatja a vásárlót, aki viszont elfogadhatja az új árat vagy visszavonhatja a megrendelést. Telefonos megrendelések során az aktuális ár mindig közlésre kerül.

 

IX. Jótállási feltételek és felelősség

A termékekre vonatkozó jótállási feltételek tekintetében Polgári törvénykönyv rendelkezései az irányadóak. A TrusPort a. s. kijelenti, hogy nem vállal felelősséget semmilyen olyan közvetett vagy közvetlen kárért, amely a termék nem megfelelő használatának következtében következik be, még ha a Szolgáltató tud is ilyen kár bekövetkeztének lehetőségéről. A szolgáltató semmilyen körülmények sem vállal felelősséget az elmaradt hasznokért, vagy kereskedelmi kárért.

 

X. Egyéb rendelkezések

A jelen Általános Szerződési Feltételek 2008. 03. 01-től hatályosak. A szolgáltató fenntartja magának a jogot a jelen Általános Szerződési Feltételek módosításra.