Partners

Miért épp a TrustPort?

A partner hálózat szerves részét képezi termékein sikeres értékesítése. Fontos számunkra az aktív kapcsolat, mellyel kölcsönösen előre tudjuk mozdítani cégünk érdekeit. A folyamatos haszon érdekében,a következő feltételeket hoztuk létre:

 

  • növekvő árrés, a forgalom növekedésével
  • a termékek egyszerű online rendelése
  • online termék oktató
  • értékesítési, műszaki és marketing támogatás
  • személyes segítség fiókja kezeléséhez

Partner program

TrustPort prémium minőségű vírusírtó megoldásokat kínál. Termékei a független teszteken rendszeresen kiemelkedő eredményt érnek el, ár-érték arányban verhetetlen a többi piacon megtalálható vírusírtóval szemben .

A TrustPort márkanév kialakításakor figyelembe vettük partnereink igényeit, számunkra az ő elégedettségük a legfontosabb. Éppen ezért óriási hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra.

A korábbi tapasztalatokból kiindulva, a TrustPort partnerei számíthatnak a produktív együttműködésre, jelentős nyereséghez juttatva ezzel saját vállalkozásukat . Próbálja ki termékeinket, legyen Ön is partnerünk!

 

Viszonteladók

A termékeink kereskedőjeként kijelölünk egy ügyfélfelelőst aki szemlyesen Önnel fog dolgozni. Ennek köszönhetően mindig tájékozott lesz a fejlesztési terveinket és hosszú távú céljainkat illetően.

Legyen viszonteladó
Még több információ

Partnereink