A Portunes egy biztonságos tárolásra szolgáló alkalmazás, amelybe bármilyen érzékeny adatunkat biztonságban tudhatjuk, például bankkártyák és bankszámlák adatait, felhasználónevek és jelszavakat, PIN kódokat, privát jellegű jegyzetek stb. Minden a Portunes-ba mentett adat AES256 bites titkosítással kerül rejtjelzésre és eltárolásra akár számítógépen, akár mobil eszközök, akár a felhőben. Az alkalmazás ingyenes elérhető IPhone, iPad és Anroid platformra, Windows-os számítógépeken, pedig az 2013-as Internet Security, Total Protection és Tools részeként.

KIVÁLÓ VÉDELEM ÉRZÉKENY ADATAINAK:

  • Adat rejtjelzés
  • Biztonságos tároló
  • Egyszerű szinkronizálás eszközök között
  • Adatok biztonságos mentése
  • Könnyen kezelhető felület

Jellemzők

Rendszerkövetelmények

Dokumentumok

EGYSZERŰ SZINKRONIZÁLÁS

Az alkalmazásba elmentett adatok szinkronizálhatóak távoli felhő szolgáltatókkal. A Portunes kiváló megoldás mindazok számára, akik biztonságban szeretnék tudni jelszavaikat vagy bármilyen egyéb érzékeny adatot, oly módon, hogy azok elérhetőek legyen bárhol bármikor, platform függetlenül. A Portunes felhasználónak mindegy, hogy éppen Windowsos asztali vagy hordozható számítógépet, iPhone vagy iPad eszközt, vagy bármilyen Android kompatibilis mobil eszközt használnak éppen, az adataik elérhetőek lesznek. Sőt, a tárolt adatokat igény szerint lehet továbbítani SMS-ben,emailben, vagy akár nyomtatni.

ADAT REJTJELZÉS

Az eltárolt adatok biztonságban vannak a Portunes-ban, hiszen teljes egészében rejtjelzetten történik a tárolás, akár a helyi adat tárolóba, akár a távoli felhő szolgáltató adatterületére. A rejtjelzési algoritmus a jelenleg elérhető legmagasabb szintű AES 256 bites szimmetrikus blokkos rejtjelzést alkalmazza.

MENTÉS A FELHŐBE

Használja a távoli felhőbe történő mentést, annak érdekében, hogy adatai mindig elérhetőek legyenek. Ne aggódjon adatainak elvesztésétől, hiszen azok akár mobil eszközének elvesztése esetén is elérhetőek lesznek, ha a távoli mentést alkalmazza. Nincs továbbá kockázata annak sem, hogy a távoli mentés helyéhez történő illetéktelen hozzáférés esetén kompromittálódnak adatai, hiszen a rejtjelzés ilyen esetben is megvédi azokat. A felhőbe történő mentés esetén adatait folyamatosan eléri és menedzselheti mindenféle mobil eszközéről vagy számítógépéről, hiszen azok folyamatosan szinkronba lesznek.

INTEGRÁCIÓ

Ez az alkalmazás nem csak a biztonsági megoldások iránt nyitott felhasználóknak szól, hiszen bárki ingyenesen letöltheti mobil eszközére. A Portunes ugyancsak elérhető a következő TrustPort alkalmazások részeként: TrustPort Tools, TrustPort Internet Security, TrustPort Total Protection.

MOBIL ESZKÖZÖKRE

Mi hiszünk abban, hogy a jövő a mobil szerközöké. Hiszen ezek mindig kéznél vannak, bármikor alkalmasak munkára, valamint kikapcsolódásra is. Ennek következtében az életünk egyre nagyobb hányada tevődik át okos eszközeinkre. A Portunes kiválóan használható iPhone, iPad és Android platformon is.

KÖNNYEN KEZELHETŐ FELÜLET

A Portunes felhasználói felülete kiválóan használható okos telefonokon és táblagépeken is. A grafikai megjelenítés adaptálva lett úgy az iPhone, mint az Android operációs rendszer megjelenítési rendszerébe.

Ajánlott rendszerkövetelmények

  • Intel Pentium IV
  • 512 MB memória
  • 500 MB szabad lemezterület

Támogatott operációs rendszerek

 

Operációs rendszer TrustPort Portunes
iOS 5.0 verzió
Android 2.2 vagy magasabb verzió

Választható nyelvek

 

Nyelv TrustPort Portunes
Angol
Cseh
Dán
Holland
Olasz
Orosz
Német
Magyar
Lengyel
Portugál
Francia
Spanyol

 

TELEPÍTŐ KÉSZLET

TrustPort Portunes – teljes funkcionalitású, ingyenes verzió iPhone és iPad eszközökre

TrustPort Portunes – teljes funkcionalitású, ingyenes verzió Android eszközökre

JAVASLATUNK

Próbálja ki az asztali változatot a TrustPort Total Protection 30 napos próbaverziójával ingyen.

Kézikönyvek

Felhasználói kézikönyv

iTunes Preview

Portunes Video

 

Ha több információra van szüksége ezzel a termékkel kapcsolatban olvassa el a felhasználói kézikönyvet, ami a termékhez tartozik. Kérdés esetén írjon e-mailt a támogatás ikonra kattintva.

Támogatás